Zicht in Energiekosten

Eenvoud in de controle over grote aantallen facturen voor energieaansluitingen.


Met DB eFactuur heeft u de beschikking over de meest complete en eenvoudige applicatie in de cloud om uw energie facturen te controleren. Elke multisite controleert en analyseert hiermee op een efficiënte en overzichtelijke wijze haar energiefacturen.
Binnen DB eFactuur bouwt u een enorme bron op aan informatie over uw energiekosten, deze kunnen vervolgens eenvoudig in de door u gewenste rapportages worden weergegeven.
Met deze Trenton applicatie kunt u een substantiële administratieve verlichting realiseren.
DB eFactuur

DB eFactuur

DB eFactuur staat voor "digitaal beheer energie facturen".
De naam van onze applicatie staat dan ook voor wat de applicatie u biedt. Het platform controleert op basis van uw energieadministratie alle facturen van uw energieleverancier en netbeheerder. • Inhoudelijke factuur controle op elk item • Vergelijking van contractuele afspraken en tarieven • Conversatie overzichten • Directe koppeling met uw boekhoudsysteem • Kosten analyse

De belangrijkste eigenschappen...

Alarmen :
DB eFactuur geeft u meldingen zodra facturen zijn ontvangen welke niet automatisch kunnen worden afgehandeld.
Rapportages :
Binnen de bron met uw factuurgegevens kan eenvoudig de door u gewenste rapportage worden aangemaakt.
Autorisaties :
DB eFactuur is voorzien van diverse autorisatieniveaus, waardoor de beheerder zelf kan bepalen op welk niveaus gebruikers worden toegevoegd.

Interfaces

Als bron voor de controles kan elk aansluitingenbeheersysteem worden gekoppeld. Uiteraard is de koppeling met DB Energie optimaal vorm gegeven.
Voor de betaling en boeking van de kosten kunnen de facturen via interfaces direct in uw administratie worden opgenomen

Voordelen

De belangrijkste voordelen van DB eFactuur ....


DB eFactuur in de cloud staat voor totale ICT ontzorging.
Totale ICT ontzorging houdt het volgende voor u in:
Geen ICT investering :
doordat de applicaties in de Cloud staan heeft u alleen maar een PC met internet aansluiting nodig. Oftewel geen dure investering in een eigen server!
Geen database beheer :
wij verzorgen uw database beheer. U hoeft geen kennis van ICT in huis te hebben voor het onderhouden van de applicaties. Oftewel geen database beheer kosten!
Geen controle op correcte ontsluiting meetdata (DB eFactuur) :
wij verzorgen voor u de controles van de tijdige en juiste ontsluiting van uw meetdata. Oftewel altijd de juiste informatie voor uw analyses!
Geen support afdeling :
wij verzorgen uw support op het gebruik van onze applicaties door de eindgebruikers. Oftewel geen kosten voor applicatie beheer!

Automatische software updates :
wij verzorgen voor u de software updates van onze applicaties. Oftewel u heeft altijd de laatste versie tot uw beschikking!
Transparante kosten :
u betaalt voor DB eFactuur per energiefactuur.
Vanaf de A-50 alle richtingen: neem afrit 25 Apeldoorn-noord. Aan het einde van de afrit, richting Apeldoorn na ongeveer 500 meter sla rechtsaf bij de eerste verkeerslichten, Stadhoudersmolenweg volg deze weg totdat de weg een scherpe bocht maakt naar links (voor BMW motoren). Sla rechtsaf Hommel in Trenton bevindt zich op nummer 63. U kunt uw auto parkeren aan de voorkant van het pand.